Příběh

Puro Gelato v Pikniku od 1. 5.

Nejsem zmrzlina, jsem gelato.

PuroGelato8.jpg

Bez přidaných
nesmyslů

Pokud chcete vyrobit to nejlepší gelato, potřebujete také ty nejlepší ingredience. To si my v puru a Pikniku moc dobře uvědomujeme a jsme přesvědčeni, že ty nejlepší ingredience nám nabízí sama příroda.

 

Zakládáme si na používání těch nejkvalitnějších surovin, podporujeme lokální zemědělce a proto v našem gelatu najdete například mléko z českých farem, mák z českých polí a meruňky přímo z našeho puro sadu.

Puro gelato u nás v Pikniku od 1. 5.

U nás v Pikniku se můžete těšit na pravé italské gelato od 1.5. a začneme dlouho očekávanou sezónu ve velkém stylu!

Těšíme se na Vás. Váš Piknik.

PuroGelato3.jpg

Děláme to s láskou 
a respektem

Příroda a životní prostředí jsou pro nás zásadní, a proto i styl, jakým naše gelato vyrábíme musí odpovídat přísným požadavkům.

 

NEMÁME RÁDI PLÝTVÁNÍ, A PROTO NAŠE GELATO VŽDY VYRÁBÍME V TAKOVÉM MNOŽSTVÍ, ABY SE ČERSTVÉ PRODALO A MY NEMUSELI NIC VYHAZOVAT. ZÁKAZNÍK MÁ 100% JISTOTU, ŽE U NÁS GELATO DOSTANE VŽDY V PERFEKTNÍ KVALITĚ.

PuroGelato3.jpg
puro15.jpg

Bez přidaných
nesmyslů

Naše gelato je vyráběné ručně, s velkou láskou a spoustou času, který věnujeme přípravě, výrobě, ale i kontrole a vymýšlení nových receptur a inovací.

Ořechy, kakao, čokoláda, koření, vanilka, ovoce a mnoho dalších přírodních surovin využíváme, abychom našemu gelatu dodali přirozenou, nefalšovanou chuť.