Příběh
Puro Gelato v Pikniku od 1. 5.
Nejsem zmrzlina, jsem gelato.

Bez přidaných
nesmyslů
Pokud chcete vyrobit to nejlepší gelato, potřebujete také ty nejlepší ingredience. To si my v puru a Pikniku moc dobře uvědomujeme a jsme přesvědčeni, že ty nejlepší ingredience nám nabízí sama příroda.
Zakládáme si na používání těch nejkvalitnějších surovin, podporujeme lokální zemědělce a proto v našem gelatu najdete například mléko z českých farem, mák z českých polí a meruňky přímo z našeho puro sadu.
Puro gelato u nás v Pikniku od 1. 5.
U nás v Pikniku se můžete těšit na pravé italské gelato od 1.5. a začneme dlouho očekávanou sezónu ve velkém stylu!
Těšíme se na Vás. Váš Piknik.

Děláme to s láskou
a respektem
Příroda a životní prostředí jsou pro nás zásadní, a proto i styl, jakým naše gelato vyrábíme musí odpovídat přísným požadavkům.
NEMÁME RÁDI PLÝTVÁNÍ, A PROTO NAŠE GELATO VŽDY VYRÁBÍME V TAKOVÉM MNOŽSTVÍ, ABY SE ČERSTVÉ PRODALO A MY NEMUSELI NIC VYHAZOVAT. ZÁKAZNÍK MÁ 100% JISTOTU, ŽE U NÁS GELATO DOSTANE VŽDY V PERFEKTNÍ KVALITĚ.


Bez přidaných
nesmyslů
Naše gelato je vyráběné ručně, s velkou láskou a spoustou času, který věnujeme přípravě, výrobě, ale i kontrole a vymýšlení nových receptur a inovací.
Ořechy, kakao, čokoláda, koření, vanilka, ovoce a mnoho dalších přírodních surovin využíváme, abychom našemu gelatu dodali přirozenou, nefalšovanou chuť.