
ADVENT V PIKNIKU
23/11 - 28/12
Advent je čas zpomalení, vůně koření a příjemných setkání u dobrého jídla. A my jsme v Pikniku Ústí připravili menu, které spojuje poctivou kuchyni, sezónní chutě a lehce moderní piknikový styl.
Od 28. listopadu do 23. prosince si můžete užít klasické zimní speciality v našem podání – hrachovou polévku s krutony z domácího pečiva, vinnou klobásu z řeznictví Amaso nebo naši vyhlášenou koprovou omáčku se ztraceným vejcem.
A protože advent si zaslouží i něco na zahřátí, připravili jsme pro vás vánoční mimosu, Bombardino se šlehačkou nebo náš domácí vaječný likér. Chybět nebudou ani šumivá a tichá vína, která podtrhnou sváteční atmosféru.
Rezervujte si svůj stůl včas a přijďte se naladit na advent – s chutí, pohodou a stylem.
Zarezervovat stůl
Upravte podrobnosti a my se pokusíme najít pro vás ta nejlepší místa.
ADVENTNÍ MENU
PŘEDKRMY
Hrachová polévka (300 / 600 ml)
s krutony z našeho pečiva
69 / 94,-
HLAVNÍ CHODY
Vinná klobása z řeznictví Amaso
s lehkým bramborovým salátem
250,-
Vinné klobásky z řeznictví Amaso
s kysaným zelím, hořčicí a kváskovým chlebem
220,-
Naše koprová omáčka
s opečenými brambůrky grenaille, ztraceným vejcem a koprovým olejem
195,-
NÁPOJE
Vánoční mimosa
frizzante bianco s brusinkovým džusem, sušenými brusinkami a snítkou rozmarýnu
95,-
Bombardino
se šlehačkou
85,-
Náš vaječný likér (0,04 l)
různé druhy
60,-
VÍNO
Harmonie de Gascogne blanc IGP (0,125 / 0,75 l)
Bílé / suché / cuvée. Exotické tóny citrusů, broskve, bezu a lípy. Šťavnaté a čerstvé, s dlouhým ovocným závěrem
75 / 460,-
Prosecco Spumante Bio DOC (0,75 l)
Šumivé / Extra Dry / 100 % Glera, ruční sběr
590,-


